fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

ŠTO KAŽU TRENERI? Rožman poziva na veselje, Bjelica tvrdi da nije nezadovoljan
Nogomet

ŠTO KAŽU TRENERI? Rožman poziva na veselje, Bjelica tvrdi da nije nezadovoljan 

Uvijek je to tako nakon utakmice, jedan je trener sretan, drugi nesretan. Zadovoljan i nezadovoljan podastiru razmišljanja novinarima: Tako je bilo i nakon kup dvoboja Rijeka i Dinama (1-0).

Simon Rožman, trener Rijeke bio je baš presretan, ushićeno je govorio na prigodnoj konferenciji za novinare:

“Čestitke igračima jer su uložili svu energiju koju su imali. Zabili smo na vrijeme taj gol i igrali jedan za drugoga u teškim uvjetima. Borili smo se svi kao jedan, što nam je nedostajalo prije nekoliko dana. Danas smo napravili sve što je bilo potrebno protiv ovako jakog Dinama. U jako teškim uvjetima imali smo kontrolu nad utakmicom, a Dinamo nam je stvorio možda samo jednu pravu šansu. Zato, čestitke momcima. Sviđa mi se ova energija koju smo danas imali i pokazali smo da želimo nešto pozitivno napraviti. Slažem se da uvjeti nisu bili najbolji, ali se trebalo prilagoditi i to je to. Zbog igrača i navijača ne bih zbog toga umanjivao ovu pobjedu i da je pao veliki Dinamo. Hvala publici na sjajnoj podršci. Ovo je slatka pobjeda i treba se danas proveseliti”.

Nenad Bjelica je čak tvrdio da nije nezadovoljan nego da ne zna što bi “rekao nakon utakmice u takvim uvjetima”.

“Zaslužena pobjeda Rijeke, napravila je jednu grešku manje nego mi. To je bila utakmica u kojoj je isključivo momčad koja manje griješi mogla dobiti, ovo su bili teški uvjeti, a Rijeka se bolje snašla. Ovo je bilo sve samo ne nogomet, ali eto valjda je to regularno. To ipak nije alibi, čestitke njima. Napravili su jednu pogrešku manje od nas i zasluženo pobijedili. Oni su se jednostavno bolje snašli, u nastavku smo pokušali s 4-4-2, ali nismo se držali dogovora. U ovakvim uvjetima mogli smo samo slučajno do šansi. Vratit ćemo se mi, nije nikakav problem. Što se tiče uvjeta, to je pitanje za nadležne koji o tome odlučuju”.

Vezane vijesti

Komentari