fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

SUKOB NA MREŽI:  “Udruga to smo – mi” odgovara Mamiću i pita tko je agent?
screenshot
Nogomet

SUKOB NA MREŽI: “Udruga to smo – mi” odgovara Mamiću i pita tko je agent? 

 

Udruga to smo mi – odgovorila je na istoj  društvenoj mreći Zdravku Mamiću na njegovu objavu primanja trenera Nenada Bjelica i članova njegovog stožera. U priopćenju se kaće, prenosimo u cijelosti:

“Igrači i stručni stožer Dinama svojim nastupima od UEFA-inih nagrada u klub su donijeli preko trideset milijuna eura. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rrhamanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.
Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

Istovremeno s druge strane:
1. Presuda za 118 milijuna kuna
2. Optužnica za 199,8 milijuna kuna
3. Optužnica za 16,7 milijuna kuna
kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili GNK Dinamo Zagreb i proračun Republike Hrvatske.
Ostaje pitanje, jesu li ono provjerene informacije oko ugovora trenera ili je “agent 007 Franjo Varga” dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama”?

Vezane vijesti

Komentari