Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

SVE VIŠE ZARAŽENIH: Najveći dnevni broj oboljelih još od 24 travnja!
Korona virus

SVE VIŠE ZARAŽENIH: Najveći dnevni broj oboljelih još od 24 travnja! 

Potaknuti sve većim brojem zaraženih nakon tri tjedna u kojima smo pomislili da je koronavirus nestao, Nacionalni stožer civilne zaštite održao je danas u nedjelju konferenciju za novinare na kojoj su izvijestili kako je u protekla 24 sata u Hrvatskoj zabilježeno 18 novih slučajeva koronavirusa.

“Ukupan broj oboljelih u RH je 2317, a trenutno aktivno je 71. U 24 sata imamo 18 novooboljelih”, izvijestio je Beroš.  Jedna novooboljela osoba je iz Dubrovačko-neretvanske županije, jedna iz Zagrebačke županije, deset novooboljelih je iz Grada Zagreba, jedna novooboljela je iz Splitsko-dalmatinske županije te pet novooboljelih osoba iz Osječko-baranjske županije.
2.142 osobe su se oporavile. Nema pacijenata na respiratoru, a bolnički se liječi 8 osoba.

Preminulo je 107 osoba.

Do sada je testirano 72.478 osoba, od toga 276 u posljednja 24 sata. U Hrvatskoj se sada nalazi 205.000 turista, a nitko nije zaražen, objavio je Beroš.

“Svaki dan učimo o koronavirusu, to je bolest s mogućim opasnim posljedicama. Društveni i gosparski život moraju ići dalje, ali zdravlje je najbitnije”, kazao je Beroš.

Broj novozaraženih u Hrvatskoj raste četvrti dan zaredom. Dok ih je u četvrtak bilo 11, u petak 12, jučer je zabilježeno 18 novih slučajeva.

Upravo zato se zabranjuju posjeti korisnicima domova u Zagrebačkoj županiji, Osijeku i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

 

Vezane vijesti

Komentari