fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

SVIJET STENJE: A oni zbrajaju zarade, Messi, Ronaldo i Neymar su najplaćeniji
facebook
Nogomet

SVIJET STENJE: A oni zbrajaju zarade, Messi, Ronaldo i Neymar su najplaćeniji 

Argentinac Lionel Messi, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilac Neymar ostaju tri najbolje plaćena nogometaša na svijetu ove sezone, prema procjeni magazina France Football.

U svojoj posebnoj datoteci “Plaće zvijezda” koja će biti objavljena u utorak, francuski tjednik izračunava prihode zvijezda računajući njihovu bruto plaću i prihod od oglašavanja koji se očekuju tijekom sezone 2019-20, kojima se dodaju i bonusi iz prethodne sezone.

Prema toj metodologiji, argntinski majstor bi trebao dobiti 131 milijun eura, jedan više nego što je napadač Barcelone zaradio prošle sezone.

Napadač Juventusa Ronaldo skočit će za pet milijuna i ove sezone bi trebao zaraditi 118 milijuna eura, dok se očekuje da će napadač PSG-a Brazilac Neymar zaraditi 95 milijuna eura, pet više nego prošle sezone.

“Od 2013. godine, nitko drugi osim Messija, Ronalda i Neymar nije se uspio probiti na prva tri mjesta. Ova trojica su proširila grozni jaz s ostalima”, primjećuje France Football.

Među trenerima Diego Simeone (Atlético Madrid) vodi s 40,5 milijuna eura, zatim dolaze Antonio Conte (Inter Milano) sa 30 milijuna eura i Pep Guardiola (Manchester City) sa 27 milijuna eura.

(Hina)

Vezane vijesti

Komentari