Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 ožu 2023

Objava

TAJNA UTAKMICA: Dinamo i Osijek u petak na Maksimiru igraju samo za sebe
foto HINA/ Damir SENCAR/ ds
Nogomet

TAJNA UTAKMICA: Dinamo i Osijek u petak na Maksimiru igraju samo za sebe 

Nakon dugo vremena i u Hrvatsku se vraća nogomet. Doduše u tajnosti da ih ne vidi nitko, pa ni Krunoslav Capak jer nisu još odradili sve testove. U svakom slučaju nemojte reći Stožeru.

Dakle, prijateljski pripremni susret za nastavak sezone Osijek i Dinamo dogovorili su za petak navečer s početkom u 19 sati na stadionu u Maksimiru. I jedni i drugi su počeli s treninzima prije nešto više od tri tjedna.

Naravno, prema važećim uputama Stožera civilne zaštite gledateljima ulaz neće biti dopušten.

Međutim, utakmici neće biti omogućen ni pristup novinarima. Predstavnici klubova su se dogovorili da to bude jedna od onih utakmica koju treneri zovu utakmicom zatvorenog tipa, a razlog je, moglo se čuti oko Maksimira, želja Osječana da se taj susret ne prenosi, jer ga u Gradskom vrtu smatraju generalkom za polufinalni dvoboj Kupa s Rijekom na Rujevici pa valja ne žele otkriti sve karte.

No, najbitnije je da će Dinamo i Osijek igrati, dobro će taj dvoboj doći i Bijelo-plavima i Modrima.

– Nas na startu nastavka sezone čeka gostovanje na Rujevici, polufinalna kup-utakmica s Rijekom. Nema boljeg načina za provjeru forme od utakmice s tako snažnim i kvalitetnim protivnikom kao što je Dinamo – izjavio je trener Bijelo-plavih Ivica Kulešević.

Nakon što su igrači prvoligaša s Drave podvrgnuti testiranju na koronavirus, jučer su tome pristupili i svi članovi Osijekova stručnog stožera, pa i članovi logističkog dijela kluba koji je nezaobilazan u organiziranju utakmice na domaćem i na gostujućem travnjaku. Rezultati će biti poznati za dan ili dva. A što se tiče onog prvog dijela, testiranja na virus igračkog kadra, rezultati su kod svih negativni, istome se nadaju i kada su u pitanju ostali koji mu bili podvrgnuti.

Malo je sve to čudno, ali neka probaju. Ionako igraju samo za sebe.

Vezane vijesti

Komentari