Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 ožu 2023

Objava

TALIJANE MORAMO SHVATITI: Ministar oštro – nemoguće je odrediti što s nogometom
foto: facebook/juventus
Nogomet

TALIJANE MORAMO SHVATITI: Ministar oštro – nemoguće je odrediti što s nogometom 

Talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora izjavio je da je trenutno nemoguće odrediti datum kada će se nastaviti natjecanje u nogometnoj Seriji A.

“Svi se nadamo da će se nogometno prvenstvo nastaviti, ali trenutno je nemoguće odrediti datum kada će to biti. U nogometu nije moguće fizičko distanciranje, niti uporaba zaštitnih maski. Tek smo počeli sa postupnim ublažavanjem restriktivnih mjera i trebamo pričekati da vidimo kako će se situacija razvijati”, kazao je ministar Spadafora.

U Italiji je od covida-19 umrlo više od 29.000 ljudi, a broj zaraženih je oko 213.000. U ponedjeljak se krenulo sa postupnim ublažavanjem mjera, a neki talijanski prvoligaši počeli su sa individualnim treninzima, i to dva tjedna ranije negoli je prvotno bilo predviđeno.

Zbog pandemije koronavirusa Seria A zaustavljena je 9. ožujka. Do kraja prvenstva ostalo je još 12 kola, a sve bi se utakmice trebale igrati pred praznim tribinama. Optimistična predviđanja govore da bi sezona u Seriji A mogla biti nastavljena u lipnju, a završila bi početkom kolovoza.

Vezane vijesti

Komentari