fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

TALIJANI PREKRIŽILI I TRAVANJ: Ministar sporta zabranio natjecanja još 30 dana
Foto: HINA/EPA/CLAUDIO PERI
Korona virus

TALIJANI PREKRIŽILI I TRAVANJ: Ministar sporta zabranio natjecanja još 30 dana 

Čini se kako je to u ovom trenutku jedina moguća odluka. Iako smo još u ožujku, talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora u ponedjeljak će predložiti zabranu svih sportskih natjecanja do početka svibnja, a to će se odnosti i na treninge.

“Sutra ću predložiti produljenje zabrane sportskih natjecanja na svim razinama tijekom cijelog mjeseca travnja. Toj ćemo mjeri dodati i zabranu treninga, koju do sada nismo imali na snazi zbog mogućeg održavanja Olimpijskih igara”, najavio je Spadafora te dodao:

“Nije realno da će nogometna natjecanja biti nastavljena 3. svibnja.”

Neki talijanski klubovi su tijekom prošlog tjedna nastavili s aktivnostima, a mnogi su se nadali da će već u svibnju Serie A biti nastavljena.

Italija je najteže pogođena europska zemlja pandemijom izazvanom širenjem koronavirusa, a u subotu je premašila brojku od 10.000 umrlih od bolesti COVID-19.

Tako nešto će vjerojatno slijediti i Španjolska koja je u istoj situaciji, Velika Britanija gdje se kulminacija korone tek očekuje , ali i ostale zemlje Europe, jer sport u ovakvim okolnostima jednostavno nije moguć.

Vezane vijesti

Komentari