fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

29 svi 2022

Objava

TEŠKA NEZGODA: Elias Kolega slomio nogu na treningu na Mljetu kod Ante Kostelića
izvor: facebook
Ostali sportovi

TEŠKA NEZGODA: Elias Kolega slomio nogu na treningu na Mljetu kod Ante Kostelića 

Nesreća nikada ne dolazi sama – kaže naš narod. Kao da korona i sve oko nje nije bila dovoljna. I čim se moglo početi s treninzima, dogodilo se ovo: Elias Kolega, 23-godišnji hrvatski skijaš, teško je ozlijeđen na treningu na Mljetu.

Kolega je trenirao kod legendarnog Ante Kostelića i na jednom kondicijskom treningu doživio je teški prijelom noge, javlja portal Dubrovniknet.hr. Odmah je organiziran hitni medicinski prijevoz s otoka te ga je jučer u dubrovačkoj općoj bolnici operirao dr. Ivan Benčić, isti traumatolog koji ga je operirao prije nekoliko godina.

Ante Kostelić se, nakon što je njegov sin Ivica završio karijeru, posvetio braći Kolega, Eliasu i Samuelu. Obojica su posljednjih dana bili na pripremama na Mljetu. Najbolji Eliasov rezultat dosad u karijeri je šesto mjesto prošle godine iz slaloma u Adelbodenu.

“Zajedno smo iza sebe ostavili mnoga ljeta na Mljetu, mnoge kilometre po kozjim stazama, a oštre stijene i balvani zauzvrat su ostavili ožiljke po našim nogama i rukama. Dječak što je davno strpljivo trčkarao iza mene postade sada momak na naš ponos i veselje. Bravo, Vanilija”, napisao je Ivica Kostelić  nakon sjajnog nastupa Kolege u Adelbodenu.

Godinu ranije u istoj disciplini na Olimpijskim igrama Elias je završio na 23. poziciji.

Vezane vijesti

Komentari