fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

TEŠKO STANJE U HAVK MLADOST: Igračima zasad samo trećina primanja
Zagreb, 1.2.2020 - Odigrana je utakmica 9. kola Regionalne vaterpolske lige između Mladosti i Primorca.Na slici trener Mladosti Zoran Bajić. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/tp
Ostali sportovi

TEŠKO STANJE U HAVK MLADOST: Igračima zasad samo trećina primanja 

Upravni odbor HAVK Mladost donio je u petak odluku, koju je usuglasio s igračima, a vezano za način isplate obaveza igračima uslijed epidemije bolesti COVID-19.

“Počevši od 1. travnja do nastavka natjecateljske sezone potpisane ugovore s igračima Kluba redefinirat će se na način da će klub svima za mjesece travanj, svibanj, lipanj i srpanj obračunati jednu trećinu ugovornih iznosa za taj mjesec. Druga trećina će se obračunati ukoliko se natjecanje nastavi, dok bi se trećina ugovorne mjesečne obveze za ostatak ove natjecateljske sezone otpisala te se ne bi obračunavala”, navodi se u priopćenu HAVK Mladost.

“Uz udar na zdravstveni sustav, epidemija bolesti COVID-19 imat će brojne negativne efekte na ekonomiju koji će se osjetiti i na sportu. Budući da je prekidom natjecanja i treninga HAVK Mladost ostao bez prihoda od članarina i sponzora ovim potezom klub nastoji osigurati optimalno funkcioniranje”, nastavlja se u priopćenju.

Vezane vijesti

Komentari