fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

TIMES: Premiership se nastavlja bez navijača sa četiri utakmice dnevno na Wembleyu
izvor: civitatis.com
Nogomet

TIMES: Premiership se nastavlja bez navijača sa četiri utakmice dnevno na Wembleyu 

Kako javlja britanski Times, Nogometni savez Engleske ponudio je kultni stadion Wembley i svoj trening-centar vodstvu Premierlige kako bi se mogla završiti sezona, čime se i Englezi uključuju u krug europskih zemalja koje pošto-poto žele završiti svoja nacionalna nogometna prvenstva.

Prošlog mjeseca zbog pandemije koronavirusa prekinuto je englesko prvenstvo i još nije službeno objavljeno kad će se nastaviti. Times tvrdi da se nastavak prvenstva očekuje tijekom ljeta.

“U lipnju ili srpnju bi se trebale igrati utakmice. Tribine bi bile prazne. Ako se budu trebale igrati četiri utakmice dnevno na Wembleyju, onda će se to i učiniti”, rekao je za Times izvor blizak čelnicima Premierlige.

Moguće je da će svaki klub morati igrati tri utakmice tjedno, a jedan od planova je da se sve utakmice odigraju u Londonu kako bi se ograničila putovanja i mogućnost širenja zaraze. Uefa očekuje da nacionalna prvenstva završe do kolovoza kako bi se mogla započeti nova sezona.

U trenutku prekida prvenstva Liverpool je bio uvjerljivo prvi s 25 bodova više od branitelja naslova Manchester Cityja. U nastavku sezone potrebne su mu samo dvije pobjede kako bi osvojio prvi naslov prvaka poslije 30 godina.

Vezane vijesti

Komentari