fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

TKO BI TO OČEKIVAO? Igor Bišćan nakon uvjerljive pobjede podnio ostavku, ljut na uvjete u klubu
Nogomet, Sport

TKO BI TO OČEKIVAO? Igor Bišćan nakon uvjerljive pobjede podnio ostavku, ljut na uvjete u klubu 

Igor Bišćan podnio je ostavku na dužnost trenera Rijeke, posve neočekivanomna konferenciji za novinare nakon 3-0 pobjede protiv Istre 1961 u Puli. Miran, izgovoriti e u dahu:

“Ovo je bila moja zadnja utakmica na klupi Rijeke. Jednostavno, u jednom trenutku čovjek se zasiti određenih stvari i shvati da je bolje sreću potražiti negdje drugdje. Znate sami u kakvoj sam situaciji preuzeo momčad, znate i sami što je pratilo moj rad u Rijeci. Nisu to bili najnormalniji uvjeti za rad, a mi smo se svejedno trudili, dali sve od sebe i ponašali smo se korektno te uspjevali uz najveću podršku i pomoć naših igrača napraviti ozbiljne stvari”, kazao je Bišćan dodavši kako nažalost to nije bilo dovoljno.

“Nažalost, ništa nije bilo dovoljno. Jednostavno u toj situaciji kada klub ne može normalno funkcionirati, onda niti momčad ne može funkcionirati normalno. Stalno se potencirala neka negativa u situaciji kada je rezultat bio imperativ i kada smo morali biti jedno da bi ispunjavali ambicije koje su uvijek visoke. Nije bilo lako, stoga sam odlučio da to moram presjeći”, istaknuo je Bišćan koji se nakon susreta zahvalio na suradnji i poželio sreću sada već bivšim suradnicima.

Bišćan je klupu Rijeke preuzeo u listopadu 2018. godine nakon što je otišao Matjaž Kek koji je ostvario povijesne uspjehe s Rijekom. U svibnju ove godine Bišćan je s Rijekom osvojio Hrvatski kup.

Vezane vijesti

Komentari