fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

21 svi 2022

Objava

TKO GUBI TAJ SE I LJUTI: Gol Muse je neregularan? Bune se Skandinavci prekasno
Rukomet

TKO GUBI TAJ SE I LJUTI: Gol Muse je neregularan? Bune se Skandinavci prekasno 

Tko gubi taj ima  pravo da se ljuti, stara je poslovica i za njom se vode Skandinavci, Norvežani koji su izgubili od Hrvatske u polufinalu rukometnog Eura, a na upute švedskih medija.

Naime,  švedski mediji zapalili su Norvežane citirajući  Kent-Harry Anderssona, člana stručnog stožera Norveške, koji gol hrvatskog pivota smatra neregularnim. On kaže:

“Musa je ušao barem metar u šesterac prije nego je dobio loptu, o tome nema dvojbe. Ne razumijem kako su suci mogli to dopustiti. Bili su vrlo blizu i sve su vidjeli”, rekao je Kent-Harry Andersson za švedski dnevnik Aftonbladet te dodao kako je ovu situaciju otkrio usred noći tijekom analize utakmice.

Tu može biti istine,  kao što je istina da je i norveški igrač bio unutar prostora zajedno sa Musom, pa je sudac mogao dosuditi i sedmerac za Hrvatsku. Inače, u cijeloj utakmici bilo je mnoštvo sumnjivih situacija i većina ih je dosuđena u korist Norveške…

Sad se Norvežani bune zbog potogka Muse,  pa  čak i bijesne što suci nisu koristili  video tehnologiju.  No, ne bojte se. Vrijeme za žalbu je prošlo, a ne sjećamo se da je ikada jedna utakmica poništena zbog sudačke greške.

Vezane vijesti

Komentari