fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

TOPLO IZNENAĐENJE U HLADNOM SPORTU: Slovakinja Petra Vlahova s krunom “Snježne kraljice”
Sportašica dana

TOPLO IZNENAĐENJE U HLADNOM SPORTU: Slovakinja Petra Vlahova s krunom “Snježne kraljice” 

Petra Vlhova slovačka je skijašica, svjetska omladinska prvakinja iz 2012. još u Innsbrucku, a sada je postala junakinja zagrebačkog slaloma Svjetskog kupa. Postala je nova „Snježna kraljica”, potvrđujući dobru formu ove sezone.

Ti rezultati zadnjih nekoliko sezona pokazale su da s pravom može računati na svjetski vrh. U posljednja 24 klasična slaloma za Svjetski kup, od Flachaua u siječnju 2017., samo su Shiffrin i Vlhova bile pobjednicama. Amerikanka je trijumfirala 19 puta, a Slovakinja u pet utrka.

“Kad sam prošla ciljem, vidjela sam zeleno svjetlo i vidjela sam samo Mikaelino vrijeme. Gledam ja i druge djevojke, ali najvažnije mi je gdje sam u odnosu na Mikaelu, jer smo si uvijek blizu. Nakon toga sam vidjela i Katharinin zaostatak. Pomislila sam, to je previše. Danas je bilo tako. Mikaela i ja smo u ovom trenutku na nekoj drugoj razini”, rekla je Petra.

Iz Slovačke ju je u Zagreb dopratilo tisuću navjiača

“Imam puno navijača ovdje i puno ih je došlo iz Slovačke. Osjećala sam se kao kod kuće. Sretna sam što me navijači iz Slovačke dolaze podržavati. Ima ih posvuda, na gotovo svim utrkama. Nevjerojatan je to osjećaj.”

Vezane vijesti

Komentari