fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

TRENER HAJDUKA TUDOR: “Prazne tribine su hendikep, ali nemojmo histerizirati”
Nogomet

TRENER HAJDUKA TUDOR: “Prazne tribine su hendikep, ali nemojmo histerizirati” 

Hajduk u subotu igra derbi protiv Osijeka u gostima. Trener Hajduka Igor Tudor najavio je utakmicu splitskim novinarima:
“Imamo kvalitetu da odigramo dobro u susretu koji će biti zahtjevniji nego ove utakmice do sada. Imam ideju od početka da igračima pokušam napraviti promjenu mentaliteta. To je jako teško, ali želim na njih prenijeti poimanje sporta, mi uvijek moramo biti isti. Vodili 2-0, gubili 3-0, igrali kući ili vani. Zadnja utakmica s Goricom kod 3-0, i dalje sam inzistirao da se ide punim gasom. Za to treba vremena, ali krenuli smo s tom pričom i idemo dalje”.
Naravno, neizbježna tema bio je i koronavirus, zbog te opasne zaraze priča se da bi se ono sljedeće kolo, derbi Dinama i Hajduka mogao igrati pred praznim tribinama. Igor Tudor podastro je svoje razmišljanje:
“Ljudi koji su nadležni za to s viših instanci znaju o čemu se radi i da pravovremeno obavještavaju ljude. Stvar je da su u 21. stoljeću mediji na toj razini da se vrlo lako pretjera. Pozivam sve da ne bude histerije i pretjerivanja, tome nema mjesta. Igranje pred praznim Poljudom nama je hendikep, to Dinamu više odgovara, ali po meni nikakva pretjerivanja ni histerizacije u vezi ičega nisu potrebna”.

Vezane vijesti

Komentari