fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

TRENERU JUVENTUSA  KOJI JE ODBACIO MANDŽUKIĆA: Obitelj Agnelli priprema  otkaz
Nogomet

TRENERU JUVENTUSA KOJI JE ODBACIO MANDŽUKIĆA: Obitelj Agnelli priprema otkaz 

Nama se baš zamjerio kada je pravio budalu od Marija Mandžukića, škartirajući ga bezobzirno i nepristojno, a sad i njemu prijeti ista sudbina.

Noga iz Juventusa.

Dakako, pogađate, riječ je o sadašnjem treneru Juventusa Mauriziju Sarriju kojem baš ne ide sva kako je planirao. Posljednji poraz od Verone prelio je čašu strpljenja navijača, ali talijanski novinari koji imaju dobre veze s obitelji Agnelli koja je vlasnik Juvenutsa – govore isto.

Sarriju su dani odbrojani.

Maurizio Sarri je ne tako davno vodio Chelsea, a prije toga se proslavio u Napoliju. No, poprilično je zadrt i tvrdoglav i često čini stvari na svoju štetu. A baš je to činio i s Mandžukićem koji je kasnije otišao u Katar.

Juventus je i dalje pri vrhu, ali ne djeuluje superiorno i opasno mu prijete Lazio i Inter, koji također žele naslov i imaju realne šanse. Sarrija još na životu drži raspoložen Ronaldo. No, očito je da više nema pravo na grešku.

Sarriju je uprava kluba složila fantastičnu momčad koja ne posjeduje superiornost koju je imala ranijih godina. I tu je problem. I zato bi mogao odletjeti. Sigurno će se pritom sjetiti i Mandžukića…

Vezane vijesti

Komentari