Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 stu 2022

Objava

TUDOR KAŽE DA JE BILO SVEGA; A IVKOVIĆ: “Riješili su nas kako su nas riješili”!
Split, 05.06.2020. - Na praznom Poljudu odigrana je utakmica 27. kola Prve HNL između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić. Na fotografiji Tomislav Ivković. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm
Nogomet

TUDOR KAŽE DA JE BILO SVEGA; A IVKOVIĆ: “Riješili su nas kako su nas riješili”! 

Trener gostujuće momčadi Tomislav Ivković suzdržavao se oštrijih izjava nakon utakmice, rekao je:

“Navodno se igralo 112 minuta, rekao sam da igramo košarku. Novosel je trebao biti na našoj klupi, a Skansi na Hajdukovoj. Svaka pobjeda je zaslužena i čestitam Hajduku. Odluke koje su donesene su takve, ne možemo promijeniti ništa. Gol Dimitrova sudac Lovrić provjeravao je putem VAR-a. Dakle, sudac Bebek ima 300 i nešto utakmica u nogama, ima veliko iskustvo. Prijateljski ovako; ako Bebek kao VAR sudac zove glavnog suca, onda znači da nešto postoji, ali riješeno je kako je riješeno”.

Trener Hajduka Ivan Tudor je rekao:

“Bilo je svega, drame, na kraju veselje. Uvijek je najvažnije pobijediti. Prva utakmica nakon dva mjeseca, puno je igrača to osjećala. Kada nema publike to je bolesna utakmica. Sami smo se doveli u situaciju da ne riješimo utakmicu, imali smo četiri-pet prilika koje nismo realizirali. Išli smo dalje na isti način. Ona šansa Jaira na otvaranju drugog poluvremena…Teže je promašiti nego poentirati”.

Vezane vijesti

Komentari