fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

TUDOR PRIJE  LOKOMOTIVE: “Ide li Jairo? Samo ima ponudu, računam na njega”
Nogomet

TUDOR PRIJE LOKOMOTIVE: “Ide li Jairo? Samo ima ponudu, računam na njega” 

„Nikakav VAR nije donio prevagu niti pobjedu. Mi smo bili bolji, stalno smo bili u njihovom šesnaestercu, a u takvim situacijama događaju se jedanaesterci. Sudac je napravio velike greške jer je odmah morao svirati jedanaesterac čim ga je vidio. Zaboravio je na pravila VAR-a, ali prva mu je utakmica pa mu se može dogoditi. No, i dalje je to sudačko oko, odluka i poštenje koje moraju presuditi utakmicu. U Italiji se dosta o VAR-u raspravlja i uvijek su zanimljiva tumačenja, ali ja ne znam tko može biti protiv toga”, rekao je trener Hajduka Igor Tudor na prigodnoj konferenciji za novinare uoči prvenstvene utakmice u Splitu u subotu protiv Lokomotive.

O stanju momčadi Tudor kaže:

„Svi su trenirali normalno, jedino je Simić ozlijeđen. Svi su ostali na dispoziciji, orni, spremni i motivirani”

A što veli na eventualan odlazak Brazilca Jaira, jednog od ponajboljih igrača Hajduka u kazahstanski Kairat:

„On ima ponudu, kao i još tri-četiri igrača. Hajduk će odlučiti što je najbolje za klub. To je isto dio posla, drago nam je da ima ponuda. Vidjet ćemo što će se dogoditi u sljedećih nekoliko dana. Jedan je od naših najboljih igrača i koji u HNL-u radi razliku”.

O suparniku, Lokomotivi…

„Nevezano za rezultat, uvijek želim da igramo isto. To će nam dati ono što je bitno, tako ćemo stvoriti gard i stav koji ne treba biti vezan za igru kod kuće ili u gostima. Protiv bilo koga… Lokomotiva je dobro otvorila sezonu, ima dobre igrače, dobra je u kontri, a ima i Sammira koji može sve riješiti jednim potezom i Budimirom koji ima kvalitetu, no mi smo koncentrirani na sebe”.

Završio je svoj eizlaganje riječima:

„Znate li koliko je bitno to što je bilo prije? Nula. Ništa ne znači statistika, tko je koga dobio, nije dobio i tako dalje. Važno je samo ono sutra”.

Vezane vijesti

Komentari