fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

TUDOR SE GNUŠA VALENTINOVA: “Ne zanima me ta američka priča, samo Hajduk”!
Nogomet

TUDOR SE GNUŠA VALENTINOVA: “Ne zanima me ta američka priča, samo Hajduk”! 

Hajduk u subotu igra protiv Slaven Belupa, , a trener Igor Tudor održavao je prigodnu konferenciju za novinare. Koji su mu čestitati Valntinovo, a on je pak oštro uzvratio:
„To je najveća prevara na svijetu, američka priča”!!

Nasmijao je sve novinare, pa i novinarke.

O stanju u momčadi je pričao:

“Imali smo problema što se tiče viroza. Stipe Radić nije tu zbog loma nosa, Mujakića nema zbog crvenog kartona. Konstantno su problemi u posljednjoj liniji. Prijelazni rok je gotov za tri dana, trener uvijek voli kada to završi. U dva susreta nismo primili pogodak, to veseli, to je jedna snaga. Idemo rasti i dalje. Nismo došli ovdje zbog jedne, dvije, tri utakmice. Bitan je rast, da se u dužem periodu vidi napredak nužan za ostvarivanje rezultata. Slaven je dobro organizirana momčad, s trenerom koji im je dao ideju. Visoko napadaju, gledao sam ih protiv Dinama i Rijeke, dobro su parirali”, rekao je, pa onda progovorio i o svom novom pojačanju.

Upitan je Tudor misli li dovesti napadača u Hajduk do kraja prijelaznog roka?

„Dobro pitanje, ali ne mogu dati odgovor jer ga ne znam ni ja. Pitanje je i budžeta, vidjet ćemo u ova dva dana. Trener se uvijek brine o izlaznoj stavki”.

Potom škakljivo pitanje o klanovima u momčadi…
„To su gluposti. Normalno je da svaki menadžer i menadžerčić, u tom svijetu ima svega i svačega…Svatko brani interese svog igrača. Prvi put kada vidim tako nešto ću zadaviti sve, sve koji će svoje interese staviti ispred Hajduka.”

Vezane vijesti

Komentari