fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

TURSKI GOROSTAS ŽELI  NIKU KOVAČA: “Ja se odmorio, prvi puta nakon 13 godina”
Nogomet

TURSKI GOROSTAS ŽELI NIKU KOVAČA: “Ja se odmorio, prvi puta nakon 13 godina” 

Niko Kovač nema posla, a turski nogometni gorostas traži trenera. Jer je zbog loših rezultata smijenio Ersuna Yanala. I zanima se tako Fenerbahce za bivšeg hrvatskog kapetana i izbornika. Istina, Niko Kovač je tek jedan od kandidata, ali upućeni turski novinari vele da je prvi na listi potencijalnih trenera koji bi mogli preuzeti klub iz Istanbula.
S druge strane, Niko Kovač bio je na odmoru, ali pokazuje želju za raadom. On novinarima kaže:
Turski velikan Fenerbahče u potrazi je za trenerom nakon što je Ersun Yanal dobio otkaz, a prvi na listi želja je Niko Kovač.
„Zadnja dva tjedna uživao sam u skijanju. Takvo što nisam si priuštio punih 13 godina! Uživam u slobodnom vremenu, mnogo putujem, a kao veliki obožavatelj američkog nogometa imao sam priliku i otputovati u Miami i uživo gledati Super Bowl. Osjećam napetost u sebi pa pretpostavljam da ću se od ljeta ponovo angažirati, spremam se na to. Gdje? Od Bayerna puno dalje ne ide, ali to nije ni toliko važno. Uvijek će biti ponuda za posao, vidjeti ćemo”…
Tko su Kovačevi konkurenti? Erol Balut koji je trener dobrog Alanyaspora, pa bruno Labbadia koji je bez posla i nametljiv je…

U turskom klubu smatraju da bi trener sklon disciplini što je Kovača i stajalo posla u Bayernu, konačno posložio jaku pojedinačnu momčad bez kolektivne reakcije. Fenerbahče je 19 puta bio prvak Turske. Danas? Poslije 24 kola Fenerbahce je tek na sedmom mjestu prvenstva.

Vezane vijesti

Komentari