fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

U FORMULI 1 BILI SIGURNI U START SEZONE: Onda je Melbourne rekao – Ni slučajno!
epa08212821 (FILE) - General view of the racetrack during the Chinese Formula One Grand Prix at the Shanghai International Circuit in Shanghai, China, 12 April 2015 (re-issued on 12 February 2020). The 2020 Chinese Formula One Grand Prix has been postponed due to the outbreak of the novel coronavirus (Covid-19) in China. EPA/WU HONG *** Local Caption *** 51884414
Nogomet

U FORMULI 1 BILI SIGURNI U START SEZONE: Onda je Melbourne rekao – Ni slučajno! 

Prva utrka svjetskog prvenstva Formule 1 VN Australije, koja se trebala održati ovaj vikend na stazi u Melbourneu, otkazana je u petak zbog pandemije koronavirusa.

Nakon dugih razgovora predstavnika momčadi, organizatora, Međunarodne automobilske federacije (FIA) i lokalnih vlasti, vijest o otkazivanju utrke objavljena je nešto prije početka prvih treninga.

Čini se da je prevagnula objava premijera države Victoria, gdje se nalazi Melbourne, da zatvori utrku za javnost “zbog brige za javno zdravlje”.

Prije toga je većina sudionika utrke (organizatori utrke, promotor Formule 1, FIA i predstavnici momčadi) bila više za to da se utrka ne vozi. Međutim, dvije momčadi Red Bull i AlphaTauri su bile za to da se utrka ipak održi.

Više je osoba u Formuli bilo testirano na koronavirus od srijede. Momčad McLaren se povukla nakon što je jedna njen član bio pozitivan na koronavirus.

McLaren je u petak objavio da je 14 članova momčadi u karanteni u trajanju od 14 dana u hotelu u Melbourneu, dok se ostali neće vratiti u Veliku Britaniju prije nego prođe tih 14 dana.

(Hina)

Vezane vijesti

Komentari