fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

UEFA I ČEFERIN NE SUSTAJU Bolje igrati bez gledatelja nego uopće ne igrati (?!)
Nogomet

UEFA I ČEFERIN NE SUSTAJU Bolje igrati bez gledatelja nego uopće ne igrati (?!) 

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin izjavio je u ponedjeljak kako su u većini zemalja spremni nastaviti prvenstva utakmicama bez gledatelja kako bi se barem donekle ograničila financijska kriza uzrokovana njihovim prekidima zbog izbijanja pandemije koronavirusa.

“Mislim da postojemogućnosti da se prvenstva i kupovi nastave i završe. Morat ćemo nastaviti natjecanja bez gledatelja, ali mislim kako je najvažnije da se utakmice ipak igraju”, izjavio je Čeferin u razgovoru za talijanski dnevnik Corriere della Sera.

“Još je rano za zaključak kako sezona ne može biti završena, to bi imalo teške posljedice kako za klubove tako i za prvenstva. Bolje je da se igra pred praznim tribinama nego da se uopće ne igra. Također, nastavak natjecanja donio bi malo radosti ljudima u ovim teškim vremenima kao i osjećaj povratka normalnom životu iako bi se utakmice mogle gledati samo putem televizijskih prijenosa. Ako nadležni daju zeleno svjetlo i ako poštujemo sigurnosne mjere, tada bi se igrači vrlo brzo mogli vratiti treninzima”, dodao je Čeferin.

Predsjednik UEFA-e dodao je kako bi se, ako se prvenstva nastave “dovoljno rano”, usporedo s njima mogle nastaviti i Liga prvaka te Europska liga. Čeferin nije sklon igranju aktualne sezone u rujnu ili listopadu jer bi to imalo veliki utjecaj na odigravanje sezone 2020/21.

Vezane vijesti

Komentari