fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

UEFINA KAZNA CITYU: Mourinho postavio pitanje o kojem na Otoku svi šute!
facebook
Nogomet

UEFINA KAZNA CITYU: Mourinho postavio pitanje o kojem na Otoku svi šute! 

Glavna tema u Engleskoj je i dalje UEFA-ina kazna Manchester Cityju zbog kršenja financijskog fair-playa. Engleski prvak izbačen je za sljedeće dvije sezone iz Lige prvaka i na tu kaznu može se žaliti još samo Sportskom arbitražnom sudu.

“Moj stav je da ne trošim ni sekundu svoga vremena na analizu onoga što treba da analiziraju UEFA ili FIFA”, rekao je o toj temi Jose Mourinho, menadžer Tottenhama nakon pobjede 3:2 protiv Aston Ville.

“Kada bih se ipak upustio u to, moje pitanje bilo bi hoće li titula Premier lige za 2018. godinu biti dodijeljena tada drugoplasiranoj ekipi Manchester Uniteda. Da ili ne? To bi bilo zanimljivo.”

Te 2017/18 Mourinho je vodio United i završio na drugom mjestu s 19 bodova manje od gradskog rivala. Kasnije je rekao da mu je to jedan od najvećih uspjeha u karijeri.

Izbacivanje Cityja pomoglo bi Mourinhu čiji Tottenham lovi mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Ako Cityjeva žalba bude odbijena, onda će i petoplasirana engleska momčad ići u najjače europsko natjecanje.

“Ne razmišljam o četvrtom ili petom mjestu na ljestvici. Jedino mislim o tome kako možemo biti što bolji i osvojiti najviše bodova što možemo, biti na najboljoj poziciji na kojoj možemo da budemo i na kraju sezone ćemo vidjeti gdje smo. Čeka nas velika borba.”

Vezane vijesti

Komentari