fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

Uz Brozovića, Kramarića i Rebića Pašalić je trenutno najveća hrvatska zvijezda
izvor: facebook
Nogomet

Uz Brozovića, Kramarića i Rebića Pašalić je trenutno najveća hrvatska zvijezda 

Mario Pašalić bio je jedan od junaka pobjede Atalante protiv Napolija (2-0). Zabio je u 47. minuti za 1-0, bio je to njegov šesti gol, opet je Hrvat bio jedan od junaka talijanskog – hita. Atalanta igra najljepši nogomet trenutno ne samo u Italiji nego i u Europi, a Pašalić je definitivno uz Brozovića, Kramarića i Rebića najveća hrvatska nogometna zvijezda. Neka se Modrić i Rakitić ne ljute ali vrijeme čini svoje.

Talijanski mediji puni su hvale na račun Hrvata kojeg je Atalanta otkupila za 15 milijuna eura nedavno od Chelseaja.

“Sa loptom siguran i opasan po Napoli, bez lopte odličan u igri prema natrag, a svojim kretanjem također opasan za Napoli. I strijelac. On je poveznica obrane i napada koja funkcionira točno onako kako treba”, piše TuttoMercato.

“Kada treba, Hrvat je veznjak, a kada treba bez problema se pretvara u drugog napadača. I još stigne zabiti gol kojim se slomi protivnika”, piše Eurosport.

Gazzetta ističe njegovu konstantnost i opet naglašava kako je on jedan od ključnih igrača Atalante koja se, ovakvim nastupima, ima čemu nadati i u završnom turniru Lige prvaka u Portugalu.

“Gasperini od igrača vrijednih 5 milijuna eura radi zvijezde od 50 milijuna eura, a Pašalić bi mogao biti taj primjer”.

Mario je nakon utakmice bio izrazito zadovoljan:

“Odigrali smo još jednu sjajnu utakmicu“, poručio je za klupsku stranicu.

Hrvatski veznjak Mario Pašalić u Bergamo je stigao iz engleskog Chelsea na dvogodišnju posudbu koja istiće ovoga ljeta.

Prema pisanju talijanskih medija Atalanta će pokušati otkupiti Pašalićev ugovor za 15 milijuna eura, te mu ponuditi nastavak suradnje u idućih pet godina.

Pašalić je član Chelsea od 2014. godine, a prije Atalante bio je na posudbama u Elcheu, Monacu, Milanu i moskovskom Spartaku.

Karijera Marija Pašalića odlično se razvija i čini se da je ostanak na sjeveru Italije bio sjajan potez za sve strane. A mogao bi biti i za klupsku blagajnu kroz nekoliko godina, ako se prognoze ostvare…

Vezane vijesti

Komentari