fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 svi 2022

Objava

UZBUĐENI RUKOMETAŠI UGLAS: “Mi vam nemamo pojma što se događalo! Slavimooo”!!!
Poreè, 5.1.2019 - U posljednjem susretu Croatia Cupa 2020., hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Katar 33-28 i osvojila turnir. foto HINA/ HRS/ kolektiffimages/ Jozo Cabraja/ ua
Rukomet

UZBUĐENI RUKOMETAŠI UGLAS: “Mi vam nemamo pojma što se događalo! Slavimooo”!!! 

 

“Mislim da mi se ovo u životu nije  dogodilo, ovakva utakmica. Strašno”.  Govorio je to nakon utakmice Domagoj Duvnjak, naš najbolji igrač. Smogao je snage pričati:

“Bila je ovo epska borba.  Moglo je otići i na jednu i na drugu stranu, ali smo pokazali onaj hrvatski karakter koji nas krasi. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Nismo se predali ni kada smo padali, kada smo bili umorni”.

Duvnjak je nakon predaha još rekao:

“Iskreno ni ne sjećam se puno toga što se dogodilo u tim produžecima. Baš to što kaže Marin. Nema ljutnje na Karačićeve promašaje, ni slučajno. Utakmicu ne može pobijediti pojedinac, ovo je timski sport. Moramo zajednički igrati. Drago mi je zbog Muse. On je dobri duh momčadi i napokon mu se poklopilo”.

Marino Marić je objasnio kako je to izgledalo u njihovim glavama:

“Nismo imali snage za razmišljanje. Bilo je to zombi gledanje. Isključiš glavu, Šego je obranio zadnju loptu, ja mislim, uzeli smo ju, Musa je to onda pokupio, zabio, i toliko mi je drago za njega koji se toliko tu trudi koji igra i napad i obranu, dobije tu jednu loptu i odluči sve”.

Taj simpatični Marino Marić tada je prišao Duvnjaku i rekao:

“Evo moram poljubiti Domagoja u ime svih Hrvata, svih majki i očeva”.

Marino Marić  je na koncu rekao:

“Pustite prič eo finalu.  Uživat ćemo večeras, nećemo slaviti, nego ćemo baš uživati i spavati s medaljom napokon. Mislim da će u finalu biti bolje postavljen taktički protivnik, mislim da se treba žrtvovati sada još dva dana i idemo po zlato”

Vezane vijesti

Komentari