fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 svi 2022

Objava

VEĆ SLIJEDEĆI VIKEND: Vraćaju se gledatelji na hrvatske stadione!
foto: facebook/HNK Hajduk
Nogomet

VEĆ SLIJEDEĆI VIKEND: Vraćaju se gledatelji na hrvatske stadione! 

Povoljna epidemiološka situacija jednostavno nije dala izbora ljudima koji donose odluke o popuštanju mjera.

Na HNL stadione uskoro se vraća publika prema riječima ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslava Capaka.

Capak je to potvrdio tijekom gostovanja u emisiji ‘Dobro jutro Hrvatska’ u kojoj je rekao:

“Od 12. ili 14. lipnja kreću natjecanja s gledateljima na otvorenom. Naravno, uz epidemiološki okvir koji ćemo objaviti.”

Prve utakmice polufinala Kupa i 27. kolo HNL-a u Hrvatskoj su nakon pauze zbog pandemije koronavirusa odigrane bez gledatelja.

Prema Capakovim riječima, posljednje utakmice HNL-a bez publike će se odigrati u četvrtak (Istra – Hajduk, Inter – Gorica) i eventualno u petak (Varaždin – Rijeka, Lokomotiva – Dinamo), ovisno o tome hoće li se gledateljima dozvoliti povratak na stadione 12. ili 14. lipnja. Nakon toga gledatelji se vraćaju, ali uz neka ograničenja o čemu će se izvijestiti javnost tijekom ovoga tjedna.

Dobra je ovo vijest i za organizatore humanitarnog teniskog Adria turnira kojeg je pokrenuo Novak Đoković, a igrat će se u Zadru 20. i 21. lipnja. Tamo se namještaju tribine koje će moći primiti 9 tisuća ljudi, no vjerojatno će na početku broj ljudi na događanjima na otvorenom biti ograničen.

Vezane vijesti

Komentari