fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

VELIKI ŽUTI O RESTARTU NOGOMETA: Što ako cijela momčad bude morala u karantenu?
foto: kayserispor/facebook
Nogomet

VELIKI ŽUTI O RESTARTU NOGOMETA: Što ako cijela momčad bude morala u karantenu? 

Iako se nogomet u vrijeme pandemije korona krize igrao i u nekim nogometno egzotičnim azijskim, afričkim i srednje američkim zemljama, subotnjih šest utakmica Bundeslige označilo je pravi početak povratka vrhunskog nogometa nakon dvomjesečne stanke.

Opći je dojam da je sve izgledalo malo čudno, pa čak i isforsirano, tek se slažu prvi utisci. I zato je svako mišljenje vrijedno, posebno kada dolazi od velikana, a on spada među najveće.

Robert Prosinečki, koji je trenutačno trener turskog Kayserispora, kao bivši igrač Barcelone i Real Madrida za španjolske je medije prokomentirao restart nogometa rekavši da je presretan što se nogomet ponovno igra, ali da ga je strah za igrače.

“Teško je reći kako će se sve ovo u Njemačkoj rasplesti. Svi mi željni nogometa gledat ćemo utakmice i presretni smo, ali tek treba vidjeti što će se dogoditi”, rekao je Prosinečki i objasnio da se boji masovne zaraze među igračima.

“Što ako bude problema s igračima, ako cijela momčad bude morala na dva tjedna u karantenu? Kakve će biti posljedice? Ali mi, kojima je nogomet nedostajao, presretni smo zbog povratka”, rekao je Prosinečki.

Vezane vijesti

Komentari