fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

VELIKO IZNENAĐENJE NA KRAJU: Zašto Kastrati ne želi u Dinamo?
facebook/NK Lokomotiva
Nogomet

VELIKO IZNENAĐENJE NA KRAJU: Zašto Kastrati ne želi u Dinamo? 

Prijelazni rok u HNL-u traje do sutra (ponedjeljak) 17. veljače. To je zadnji dan kad hrvatski prvoligaši mogu dovesti nekog igrača.

Nekako gotovom stvari se smatrao transfer Lirima Kastratija u Dinamo. On je trebao potpisati pa do ljeta ostati u Lokomotivi. Međutim, nešto se čudno događa. Kastrati još nije Dinamov i, kako se može čuti, pitanje je hoće li to uopće postati do ponedjeljka u ponoć.

Očito je nešto zapelo u dogovoru. Neke informacije kažu, između klub(ov)a i igračeva zastupnika i ne može se sa sigurnošću reći da će ubojito krilo s Kajzerice u ovom prijelaznom roku potpisati za Modre. Uostalom, samo činjenica da transfer nije formaliziran do zadnjeg dana mercata, a ako je sve dogovoreno nema razloga za otezanjem, govori da ne ide sve baš tako glatko.

Dakle, trenutno se epilog ne zna, konačan će odgovor dati ponedjeljak. Sigurno je tek da će Kastrati i u utorak biti igrač Lokomotive, pitanje je hoće li tamo biti na posudbi iz Dinama ili i dalje punopravan Lokomotivin igrač.

I to je još jedina dvojba koja je ostala ovog prijelaznog roka, drugih promjena ne bi trebalo biti. A nije isključeno ni da se u zadnji čas dogodi neko veliko iznenađenje kakvog u Hrvatskoj nije bilo godinama!!!

Vezane vijesti

Komentari