fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

23 svi 2022

Objava

(VIDEO) NORVEŠKI RUKOMETNI VELEMAJSTOR: Kako zaustaviti blistavog Sagosena?
Rukomet

(VIDEO) NORVEŠKI RUKOMETNI VELEMAJSTOR: Kako zaustaviti blistavog Sagosena? 

Hrvatsku u  petak u polufinalu rukometnog Eura čeka prava rukometna zvijer, sjajan velemajstor ove igre, Sander Sagosen. Na ovome turniru već je postigao 51 zgoditak, samo je Francuzima u sjajnoj partiji utrpao deset komada, pogledajte u priloženom video materijalu.

Već je tri godine u pariškom PSG_u, ali je potpisao nedavno ugovor s njemačkim Kielom, suigrač će mu biti naš Domagoj Duvnjak.  Upravo će dvoboj, međusobno čuvanje, biti najinteresantniji dio ovog dvoboja.

Za reprezentaciju je Sagosen debitirao 2013. godine i to baš protiv Hrvatske, a tri godine kasnije imao je debi na velikom natjecanju tokom EHF Eura u Poljskoj. Norveška je na tom turniru osvojila četvrto mjesto, a Sagosen je uvršen u momčad turnira kao najbolji srednji vanjski. Godine 2015., stranica Handball-Planet.com proglasila ga je najboljim mladim rukometašem svijeta.

Na ovome turniru igra fantastično, nema sumnje da će tajna ove utakmice  biti u problemu kojeg moraju rješiti naši rukometaši. Kako zaustaviti norveškog velemajstora? On sam kaže:

“Bit će to rat tijekom svih 60 minuta. Bit će izuzetno teško. Što se nas tiče, mi uživamo u ovom Europskom prvenstvu i svjesni smo da ćemo ga ili osvojiti ili, uvjetno rečeno, nestati. Idemo po zlato”.

Samo se nadamo da se vara. Ali, da ga je lijepo gledati – jest!

 

 

Vezane vijesti

Komentari