fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

26 lip 2022

Objava

(VIDEO) STRAVA NA TERENU: Škotska nogometašica šakama namjestila koljeno
Nogomet

(VIDEO) STRAVA NA TERENU: Škotska nogometašica šakama namjestila koljeno 

Ljubitelji nogometa često ističu kako je najveća mana današnje igre simuliranje igrača, posebno kada je u pitanju iznuđivanje najstrožih kazni ili krađa vremena kada njihova momčad vodi. Suci često ‘nasjednu’ na pretjeranu glumu, posebno velikih zvijezda poput Neymara te time još više isfrustriraju gledatelje.
Nakon što izgledaju kao da su spremni za bolnicu, posebice kada ih doktori iznose izvan terena, uz pomoć ‘čarobnog’ spreja, igrači ubrzo utrčavaju na teren kao da se ništa nije dogodilo, a u slučaju da igraju na gostujućem terenu, dočekaju ih salve zvižduka. Postoje i oni igrači koji igraju i spremni su postaviti glavu tamo gdje neki ne bi ni kopačku, a kao primjer možemo se prisjetiti našeg Vedrana Ćorluke koji je krvave glave nastavio igrati utakmicu na Europskom prvenstvu u Francuskoj i time postao idol mnogih.
Sada nam iz Škotske stiže snimka kojom je jedna žena pokazala svim velikim zvijezdama kako se treba ponašati prema nogometnoj igri. Kapetanica St Mirrena Jane O’Toole u jednom je startu iščašila patelu desnog koljena  te ju udarcima šake vratila na mjestu. Naravno, ako vam se to ikada dogodi pričekajte hitnu pomoć, ali volja za igrom kod O’Toole je bila prejaka te je ona udarcima šake vratila patelu na mjesto i odigrala idućih 40-ak minuta. Dodajmo kako je rezultat u tom trenutku rezultat bio 6-0 za protivnice, ekipu Invernessa.

Vezane vijesti

Komentari