fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

20 svi 2022

Objava

(VIDEO) ZLATKO DALIĆ NA  LAUDATO TV: “U nas se krivo shvaća riječ – poniznost”!
Nogomet

(VIDEO) ZLATKO DALIĆ NA LAUDATO TV: “U nas se krivo shvaća riječ – poniznost”! 

Želite pogledati cijelu emisiju Laudato televizije u kojoj je gostovao i izvrsno govorio izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. U podužoj emisiji Zlatko Dalić nije govorio samo o vjeri i nogometu, nego i o svojim životnim stavovima, principima, ponašanju…

Izdvajamo tek dio, a emisiju bi valjalo pogledati.

“U našoj Hrvatskoj riječ poniznost nije baš najpopularnija i najpoželjnija jer ja kao roditelj i svi drugi govorimo svojoj djeci “nemoj da vas netko ponizi, da vas netko obezvrijedi”. A zapravo, biti ponizan ne znači da si ti loš, da nisi kvalitetan, dobar, spreman… Baš suprotno. Samo ti to ne pokazuješ, ne galamiš na sva zvona, ne hvališ sebe. Lijepo se kaže da Bog daje milost poniznima, a oholima to ne daje jer ako si ti ohol precjenjuješ sebe, a podcjenjuješ druge. Ja sam baš to htio: da ne podcjenjujemo protivnika. Tako smo nastavili, bili smo skromni i normalni”, rekao je Dalić.

I u svojoj knjizi, a i u emisiji izbornik se pitao “Bože, zato baš ja?” misleći na titulu izbornika uspješne, talentirane hrvatske reprezentacije.

“Kad pogledam unatrag, moram biti zahvalan na svemu što sam napravio do sada. Zahvalan prvo našim nogometašima koji su napravili to što su napravili u Rusiji, mene digli kao trenera, dali mi da budem drugi u svijetu”, ponizno ističe Dalić.

Vezane vijesti

Komentari