fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

‘VRATIMO PALČIĆE U PETROVU’: Goran ponudio svoj reket i sat poduke tenica
izvor: facebook
Tenis

‘VRATIMO PALČIĆE U PETROVU’: Goran ponudio svoj reket i sat poduke tenica 

‘Vratimo Palčiće u Petrovu, humanitarna akcija Udruge “Dinamo to smo mi” i Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići” ne prestaje oduševljavati.

Palčićima od milja zovemo nedonoščad, djecu rođenu prerano. Ti najranjiviji i najosjetljiviji mališani na svijet dolaze u bolnici u zagrebačkoj Petrovoj ulici. Nažalost, u teškom potresu koji je u ožujku pogodio Zagreb bolnica u Petrovoj gadno je stradala, a velik dio vrijedne opreme i aparata, koji su osoblju i posebno roditeljima Palčića neprocjenjivi, uništen je.

Cilj akcije bio je krasan, ali činio se nedostižan – 4,3 milijuna kuna, koliko vrijedi oprema uništena u potresu. Zamišljena i započeta kao grupa za informiranje o humanitarnoj aukciji, uskoro je postala virtualna aukcijska kuća u kojoj članovi grupe do određenog roka licitiraju za dresove i opremu poznatih hrvatskih sportaša, pri čemu najbolji ponuđač dobiva artikl za koji se nadmetao, a za Palčiće odlazi kompletan iznos. Takva vrsta pomoći samoinicijativno je došla od samih navijača. Akcija Vratimo Palčiće u Petrovu brzo je prerasla u općenarodni pokret.

Njemu se pridružio i jedan od najomiljenijih sportaša među narodom. Goran Ivanišević za Palčiće je ponudio svoj po mjeri rađeni reket i sat vremena poduke tenisa.

Za manje od jednog dana izlicitirano je do sedam tisuća kuna, a ovdje možete pratiti dražbu i uključiti se.

Vezane vijesti

Komentari