fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 svi 2022

Objava

ZADNJA OAZA: Nogomet se igra još samo u Bjelorusiji zbog kladioničarske mafije
Foto: dynamo-brest.by
Nogomet

ZADNJA OAZA: Nogomet se igra još samo u Bjelorusiji zbog kladioničarske mafije 

Jedino mjesto na kugli zemaljskoj za koje koliko toliko zna veći dio civiliziranog svijeta je Bjelorusija u kojoj se nogomet i dalje igra kao da se apsolutno ništa ne događa u ostatku svijeta. Baš su prošli tjedan započeli i novo prvenstvo a drugo kolo trebalo bi se (opet normalno sa gledateljima) igrati idući vikend

U ostatku Europe nogometa i sporta nema zbog pandemije koronavirusa, no Bjeloruse nije briga.

To nije najjasnije ni njihovom nogometnom velikanu Aleksandru Hlebu.

“Ovdje kao da nikoga nije briga, to je nevjerojatno. Možda samo naš predsjednik čeka da vidi što će se dogoditi s virusom pa ćemo i ovdje prestati igrati”, rekao je za The Sun pa nastavio:

“Ulice i restorani i dalje su prepuni. Svi znaju što se dogodilo Italiji i Španjolskoj. Ne izgleda dobro.”

Za kraj, Hlebu nije preostalo ništa drugo nego da se našali.

“Svi u svijetu sada gledaju našu ligu. Možda bi Lionel Messi i Cristiano Ronaldo htjeli doći ovdje igrati. Barem bi onda ljudi u Bjelorusiji bili sretni.”

No čini se da je prava istina negdje u sredini. Naime, u normalnim okolnostima kladionice širom svijeta i ne uzimaju parove iz takvih prvenstava, a da je Bjelorusija zapravo raj za kladioničarsku mafiju najbolje pokazuje i slijedeći podatak. Iako se tako nešto i predviđalo, u prvom kolu novog bjeloruskog prvenstva primjerice prvak Brest je (nakon što je tijekom tjedna osvojio u Superkup te zemlje) remizirao na svom terenu sa nekim slabašnim autsajderom, njihov najbolji klub zadnjih godina BATE Borisov je glatko izgubio 3:1 od kluba na kojem je redovito nabijao gol razliku, dok je jedan od najvećih kandidata za ovogodišnji naslov Dinamo Minsk ‘neočekivano’ izgubio na startu na svom terenu od nekih anonimaca. Netko je na samo ta tri para mogao za male novce doslovce zaraditi pravo bogatstvo.

Pa ako želite u ponudi hrvatskih kladionica ima još uvijek i to prvenstvo ….

 

Vezane vijesti

Komentari