fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

28 svi 2022

Objava

ZBOG NEPOTREBNIH KVALIFIKACIJA: Zaražen član hrvatske boksačke reprezentacije
foto: Hrvatski boksački savez
Korona virus

ZBOG NEPOTREBNIH KVALIFIKACIJA: Zaražen član hrvatske boksačke reprezentacije 

Glavni trener Boksačkog kluba Gladijator Tomo Kadić, koji se nalazi u samoizolaciji nakon povratka s olimpijskih kvalifikacija iz Londona, otkrio je kako je jedan član reprezentacije pozitivan na koronavirus.

Kadić je u video zapisu koji je objavio na svojoj Facebooku stranici otkrio kako je jedan od članova reprezentacije pozitivan na koronavirus.

“Danas sam iščekivao rezultate testiranja na koronu jednog našeg kolege iz reprezentacije koji se testirao. Javili su mu da je pozitivan. Samim time sam vjerojatno i ja, kao moguće i ostali kolege iz reprezentacije. To nije baš lagan osjećaj za progurati. Nemam straha to reći jer želim sve potaknuti da shvate da je situacija ozbiljna,” kazao je trener Tonija Filipija.

Poručio je kako Hrvatski boksački savez nije stao iza njih niti im je osigurao nikakve sigurnosne uvjete. Niti na polasku u London, niti na povratku.

“Hrvatski boksački savez nije stao iza nas. Oni se vole samo slikati kad se vratimo s medaljama. Razočaran sam. Nisam dobio ni poruku kad sam sletio, a ni do dan danas. Tomo, kako ste? Treba li vam što? Otišli smo u London bez ičeg, nismo imali ni maske, ništa. Nisu nam osigurali ni prijevoz do kuće da ne zarazimo druge ljude. Sedam sati im je trebalo da odgovore na taj mail i kažu da ništa od toga. Žrtvovali smo zdravlje zbog Hrvatske i sporta, a oni nisu mogli poslati jedno vozilo po nas”, razočarano je komentirao Kadić na Facebooku.

Na koncu je naglasio kako će sve ovo uskoro biti gotovo i kako će iz ovoga svega proizaći jedno zajedništvo.

“Ovo nije šala i moramo pristupiti ozbiljno. Ne bojim se za sebe. Danas nemam temperaturu, nadam se da neću niti sutra. Ako sam pozitivan na koronu, izborit ću se za sebe. Hvala svima na porukama. Morao sam to reći jer sam razočaran, ali sam i ponosan nakom što sam vidio ovakvu razinu zajedništva nakon potresa. Morate vjerovati jedni u druge,” istaknuo je Kadić.

Vezane vijesti

Komentari