Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

27 ožu 2023

Objava

ZORAN MAMIĆ: “Znam da me Uskok i službe prate, to je njihovo pravo”
Nogomet

ZORAN MAMIĆ: “Znam da me Uskok i službe prate, to je njihovo pravo” 

Zoran Mamić, sportski direktor Dinama u razgovoru za Sportske novosti i Dnevnik TV Nove pojasnio je situaciju u klubu nakon prodaje Danija Olma, ali i namjere kluba u budućnosti, kao i svoju pravnu situaciju…

“Veliku sezonu, odnosno polusezonu smo odigrali. Na našu žalost božica Fortuna se nije smilovala, ne znam kako bi to objasnio. Valjda je ono sa Šahtarom moralo biti, zato je i nogomet to što je”, rekao je Zoran Mamić, no tema razgovora je bila ipak prodaja Danija Olma. On o tome kaže:

“Teško je sad to reći. Mogli smo više napraviti, sigurno, međutim nije bila samo naša odluka. Mogli smo reći Daniju da ne pristajemo da ide u Lepzig, da se nismo dogovorili, ali to ne bi bilo korektno prema njemu. Nismo radili problem, iako je bilo i većih ponuda. Premda, ovo je uvjerljivo najveći posao, bonusi su realni, plus 20 posto od budućeg transfera. Dani nije htio u Italiju i Englesku, inzistirao je na Leipzigu, da smo dan-dva imali vremena, vjerojatno bi bio u Bayernu. Ali, Dani je rekao da hoće u Leipzig, bio je jako za tu opciju i treba to respektirati. Kad je dolazio iz Barcelone u Dinamo svi su rekli luđak”. Sad kažu – čuj ga, ide u Leipzig!. A možda on u glavi ima nešto što mi ne vidimo”.

Zoran Mamić je silno ponosan na novi ugovor s kapetanom momčadi, Arijanom Ademijem. Priča…

“Dogovorili smo novi petogodišnji ugovor za Arijana Ademija! I to po istim uvjetima što pokazuje i Ademijevu veličinu i snagu kluba. U onim teškim trenucima njegove karijere mi smo stali iza njega, sad je on stao iza nas i to pokazuje koliki je međusobni respekt. Znate i kakve je uvjete trebao imati tamo, izgubio je, vjerojatno, i jednog prijatelja, Krunu Jurčića, ali to je nogomet, tako je ispalo”, kazeo je Zoran Mamić.

Na pitanje smatra li da se provjeravaju činjenice oko transfra Danija Olma s obzirom na njegovu pravnu situaciju i presudu od četiri godine i šest mjeseci zatvora, na koju se čeka žalbeni postupak, Zoran Mamić kaže:

“Pa teško mi je reći, sigurno da oni vrebaju i prate. To je njihovo pravo, to njih morate pitati. Ne bojimo se toga, radimo onako kako moramo raditi. Sva dokumentacija koja bi eventualno bila zatražena bit će im dostavljena”.

Čuje li se s bratom Zdravkom u Bosni i Hercegovini?

“Ne trebam ja kriti, osim što smo braća, mi smo više od toga. Tako je od rođenja. Čuli smo se milijardu puta, analiziramo, kombiniramo. Ali samo o Dinamu, ne pričamo ništa o sudu, djeci, ostalim stvarima, samo o Dinamu”…

Vezane vijesti

Komentari