fbpx

Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

25 lip 2022

Objava

ZVIJEZDA CITYJA ZAVAPILA “Mi se bojimo izaći na teren, imamo djecu i roditelje”
Nogomet

ZVIJEZDA CITYJA ZAVAPILA “Mi se bojimo izaći na teren, imamo djecu i roditelje” 

Napadač Manchester Cityja Argentinac Sergio Aguero izjavio je da se većina igrača engleske Premier lige plaši povratka na teren i nastavka prvenstva koji bi se mogao dogoditi 8. lipnja, ako to situacija s pandemijom bolesti COVID-19 u Engleskoj bude dopuštala.

“Večina igrača je preplašena, jer imaju djecu i obitelji. Nadam se da će cjepivo uskoro biti pronađeno pa da sve ovo završi”, izjavio je Aguero iz svog doma u Manchesteru gostujući u programu argentinske TV postaje El Chiringuito.

“Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu zarazati je moja djevojka. Kažu da ljudi mogu biti zaraženi, ali bez simptoma, i da mogu zaraziti druge. Zato sam kod kuće. Možda sam bolestan, a da to i ne znam”, dodao je argentinski napadač.

Vodstvo Premier lige će u petak raspravljati o mogućem nastavku natjecanja koje je prekinuto 13. ožujka. Neki su klubovi, poput Arsenala, Brightona i West Hama, već otvorili svoje trening centre kako bi spremni dočekali 18. svibnja, kad bi se momčadi mogle vratiti treninzima. Pri tome će za sve vrijediti stroga pravila o socijalnom distanciranju, uz posebne standarde koje će svaki klub morati zadovoljiti. Igrači će na treninge morati dolaziti već opremljeni i neće smjeti koristiti svlačionice.

Do kraja prvenstva ostalo je devet kola, a Manchester City je još u konkurenciji za osvajanje FA kupa u kojem bi u četvrtfinalu trebao igrati protiv Norwicha.

Bude li Premier liga nastavljena, utakmice će najvjerojatnije biti igrane pred praznim tribinama, a možda i na neutralnom terenu.

Vezane vijesti

Komentari